Fursecuri cu ciocolata

de Geanina87 in Dulciuri, 2 Mar 2014 | 4376 vizualizari

 

Reteta e de la Comanligia pe care o imbratisez in semn de multumire >:D< Sunt super deliciosi, crocanti in exterior si moi in interior. Numai buni la cafea :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata neagra
  • 230 g faina
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 g zahar tos
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • zahar pudra
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste.Se adauga si esenta de rom. Ciocolata impreuna cu untul se pun pe baie de aburi la topit (sau la microunde), iar dupa ce se mai racesc un pic se adauga in compozitia de oua. Se mixeaza din nou inca un minut. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune in ploaie. Rezulta un aluat moale si lipicios pe care il dam la frigider pentru 7-8 ore sau peste noapte.


Dupa ce s-a intarit, se fac bilute potrivite pe care le rostogolim prin zahar tos,apoi le acoperim cu zahar pudra si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit 180° pt.aproximativ 10 minute.


Ele se vor turti putin si vor crapa.

 

TIPS-URI

1

Sa nu le lasati prea mult in cuptor,pentru ca atunci cand se racesc devin tari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Geanina87 1

03.03.2014, 18:32

Pushaa

ryta 1

18.07.2014, 06:05

Geanina87 1

18.07.2014, 16:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Braduti