Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun

de deyutzky in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 3445 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Edith's Kitchen....eu am schimbat doar formele:D
Sunt fragede si nu te mai poti satura de ele.

 

INGREDIENTE

  • Pt. aprox.40 de bucati:
  • 390 g faina
  • 1 praf de sare
  • 340 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • cateva linguri de lapte
  • bomboane rosii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun:

Amestecam intr-un bol faina si sarea, iar intr-un bol separat mixam untul cu zaharul pudra pana cand compozitia devine cremoasa.


Punem esenta de vanilie si apoi adaugam treptat faina si incepem sa framantam pana la omogenizare. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea moale, mai adaugati putina faina. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la congelator pentru 20 de minute si inca 40 de minute la frigider.


Scoatem aluatul din frigider, presaram faina pe planul de lucru si intindem aluatul intr-o foaie subtire (de aprox.5 mm), apoi decupam din el cu formele preferate.


Tapetam o tava cu hartie de copt, punem fursecurile si le dam la frigider pentru aprox. 20 de minute.


Dam tava la cuptor la foc potrivit pentru aprox. 10 minute, le scoatem si le lasam la racit, dupa care le decoram cu glazura si bomboane. Le punem pe o bucata de hartie de copt pana cand se intareste glazura.


Pentru glazura topim ciocolata pe baie de aburi si o amestecam cu lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

24.11.2014, 23:20

Eiiiii, tu il astepti pe Mosu'...delicioase fursecurile

anca_rm 1

25.11.2014, 08:46

ce draguti sunt

liana_geicu 1

06.12.2014, 20:51

Abia astept sa incerc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci