Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun

de deyutzky in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 2966 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Edith's Kitchen....eu am schimbat doar formele:D
Sunt fragede si nu te mai poti satura de ele.

 

INGREDIENTE

  • Pt. aprox.40 de bucati:
  • 390 g faina
  • 1 praf de sare
  • 340 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • cateva linguri de lapte
  • bomboane rosii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun:

Amestecam intr-un bol faina si sarea, iar intr-un bol separat mixam untul cu zaharul pudra pana cand compozitia devine cremoasa.


Punem esenta de vanilie si apoi adaugam treptat faina si incepem sa framantam pana la omogenizare. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea moale, mai adaugati putina faina. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la congelator pentru 20 de minute si inca 40 de minute la frigider.


Scoatem aluatul din frigider, presaram faina pe planul de lucru si intindem aluatul intr-o foaie subtire (de aprox.5 mm), apoi decupam din el cu formele preferate.


Tapetam o tava cu hartie de copt, punem fursecurile si le dam la frigider pentru aprox. 20 de minute.


Dam tava la cuptor la foc potrivit pentru aprox. 10 minute, le scoatem si le lasam la racit, dupa care le decoram cu glazura si bomboane. Le punem pe o bucata de hartie de copt pana cand se intareste glazura.


Pentru glazura topim ciocolata pe baie de aburi si o amestecam cu lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

24.11.2014, 23:20

Eiiiii, tu il astepti pe Mosu'...delicioase fursecurile

anca_rm 1

25.11.2014, 08:46

ce draguti sunt

liana_geicu 1

06.12.2014, 20:51

Abia astept sa incerc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti