Fursecuri cu ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 2806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 75 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • pasta de ciocolata tip nutella
  • cocos
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si cocos:

Din ingredientele enumerate, faina, zahar, margarina,ou,zahar vanilat se face o coca care se lasa cca 1 ora sa se odihneasca la frigider.


Se intinde aluatul pe masa curata si presarata cu faina,cu sucitorul si se taie formele.


Se aseaza formele pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul incalzit inainte la cca 180 grade scurt cca 10-15 minute pana prind o culoare galbuie.


Se scot se lasa sa se potoleasca se ung cu ciocolata , se stropesc cu cocos si se lipesc.


Se servesc langa ceai sau lapte sau cafea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

13.03.2010, 19:33

imi plac f mult astea ca imi aduc aminte de cand eram mici faceam la sf de sapamana cu mamica-mea si frate-meu...impreuna(cu gem) , si mirosul in casa e la fel.

Miha 1

15.03.2010, 10:22

Ce mumoase sunt!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Profiterol