Fursecuri cu ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 2697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 75 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • pasta de ciocolata tip nutella
  • cocos
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si cocos:

Din ingredientele enumerate, faina, zahar, margarina,ou,zahar vanilat se face o coca care se lasa cca 1 ora sa se odihneasca la frigider.


Se intinde aluatul pe masa curata si presarata cu faina,cu sucitorul si se taie formele.


Se aseaza formele pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul incalzit inainte la cca 180 grade scurt cca 10-15 minute pana prind o culoare galbuie.


Se scot se lasa sa se potoleasca se ung cu ciocolata , se stropesc cu cocos si se lipesc.


Se servesc langa ceai sau lapte sau cafea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

13.03.2010, 19:33

imi plac f mult astea ca imi aduc aminte de cand eram mici faceam la sf de sapamana cu mamica-mea si frate-meu...impreuna(cu gem) , si mirosul in casa e la fel.

Miha 1

15.03.2010, 10:22

Ce mumoase sunt!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata