Fursecuri cu ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 3064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 75 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • pasta de ciocolata tip nutella
  • cocos
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si cocos:

Din ingredientele enumerate, faina, zahar, margarina,ou,zahar vanilat se face o coca care se lasa cca 1 ora sa se odihneasca la frigider.


Se intinde aluatul pe masa curata si presarata cu faina,cu sucitorul si se taie formele.


Se aseaza formele pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul incalzit inainte la cca 180 grade scurt cca 10-15 minute pana prind o culoare galbuie.


Se scot se lasa sa se potoleasca se ung cu ciocolata , se stropesc cu cocos si se lipesc.


Se servesc langa ceai sau lapte sau cafea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

13.03.2010, 19:33

imi plac f mult astea ca imi aduc aminte de cand eram mici faceam la sf de sapamana cu mamica-mea si frate-meu...impreuna(cu gem) , si mirosul in casa e la fel.

Miha 1

15.03.2010, 10:22

Ce mumoase sunt!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Limbi de pisica