Fursecuri cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 3 Noi 2010 | 3701 vizualizari

 

Da...stiu ..o sa ziceti ca v-am inevunit cu dovleacul dar sincer sunt niste fursecuri delicioase ! SURSA:
http://www.joyofbaking.com/PumpkinCookies.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina (260 g),
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • scortisoara ,
  • nucsoara,
  • cuisoare,
  • 1 cana piure de dovleac (215 g),
  • sare,
  • 2 oua mari,,
  • 1 1/2 cana zahar (260 g),
  • 1/2 cana ulei (120 ml),
  • esenta de vanilie,
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dovleac:

Am amestecat piureul de dovleac ,cu ouale ,zaharul,uleiul

-separat ,faina ,condimentele sarea

-cele doua compozitii se vor amesteca



-se formeaza fursecurile in tava cu hartie de copt

-se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

vanilla 1

04.11.2010, 13:27

AI PUTEA SA IMI SPUI SI MIE CE APARAT FOTO FOLOSESTI?

ionela2682 1

04.11.2010, 13:29

Am un Samsung..dar nu aparatul este de vina...lumina naturala ..din experienta zic!

nadina73 1

05.11.2010, 01:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu dovleac