Fursecuri cu fulgi de ovaz

de -Miti- in Dulciuri, 6 Dec 2014 | 1897 vizualizari

 

Aceste fursecuri se prepara usor si sunt foarte deliciosi. Se pastreaza bine in cutii inchise ermetic.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 125 g faina + inca 2 linguri
  • 1 cana si jumatate cu fulgi de ovaz fini (cana de 200 ml)
  • 100 g stafide
  • 1 zahar vanilat
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul.


Intr-un bol, amestecam untul, zaharul si oul. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, zaharul vanilat si sarea. Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.


Cu o lingura luam din compozitie si punem in tava de copt. Nu conteaza ce marime le faceti, dar sa fie uniforme ca sa se coaca la fel.


Se coc 10-15 minute. Nu trebuie lasate sa se coaca prea mult, sa fie inca moi, ele se vor mai usca dupa ce se racesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

06.12.2014, 19:13

Frumusele!

merisor 1

06.12.2014, 22:04

Pe astia am sa-i incerc si eu

anca_rm 1

08.12.2014, 14:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni