Fursecuri cu gem

de Constelatialeu in Dulciuri, 2 Feb 2013 | 7546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic amoniac
  • gem,marmelada,dupa preferinata
  • ciocolata pt.ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Untul se freaca cu zaharul pana devine spumos,se adauga ouale,zaharul vanilat si amoniacul stins,apoi faina.Se face o coca consistenata.Se lasa un pic la rece.Se ininte o foaie si se taie in diferite forme.Se coc la cuptorul preancalzit cca 15-20 min.Se scot se lasa sa se raceasca si se lipesc intre ele cu gem,marmelada.Se glazureaza cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.02.2013, 20:38

Iau cateva si eu!

portiadelumina 1

02.02.2013, 20:43

Parcă le-aş cunoaşte de undeva Nu mai cer, că deja mă ştie toată lumea

diana_k 1

02.02.2013, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem