Fursecuri cu gem

de Constelatialeu in Dulciuri, 2 Feb 2013 | 4675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic amoniac
  • gem,marmelada,dupa preferinata
  • ciocolata pt.ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Untul se freaca cu zaharul pana devine spumos,se adauga ouale,zaharul vanilat si amoniacul stins,apoi faina.Se face o coca consistenata.Se lasa un pic la rece.Se ininte o foaie si se taie in diferite forme.Se coc la cuptorul preancalzit cca 15-20 min.Se scot se lasa sa se raceasca si se lipesc intre ele cu gem,marmelada.Se glazureaza cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.02.2013, 20:38

Iau cateva si eu!

portiadelumina 1

02.02.2013, 20:43

Parcă le-aş cunoaşte de undeva Nu mai cer, că deja mă ştie toată lumea

diana_k 1

02.02.2013, 23:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri 1 - 2 - 3