Fursecuri cu lamaie

de Rocsi in Dulciuri, 14 Oct 2014 | 4324 vizualizari

 

Incepem saptamana cu ceva dulce, si anume, niste fursecuri bune, aromate si usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr untura
  • 1 ou
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lamaie
  • 2 linguri fulgi de ciocolata alba
  • 400 gr faina
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: 55
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie:

Intr-un bol punem untura, oul, zaharul, un praf de sare si le mixam spuma.


Adaugam praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, coaja rasa de la toata lamaia si zeama de la jumatate din lamaie.


Incorporam fulgii de ciocolata, apoi cernem faina, o punem treptat, timp in care framantam cu mana, pana obtinem una aluat nelipicios si usor de modelat.


Tapetam cu hartie de copt o tava de aragaz.


Rupem bucatele mici din aluat, formam bilute si le asezam in tava.


Incingem cuptorul si reglam o temperatura potrivita.


Cand le terminam pe toate, introducem tava in cuptorul incins, cat sa prinda fursecurile o usoara culoare aurie.


Le scoatem cand sunt gata si fierbinti, le tavalim prin zahar pudra.


Se patreaza intr-o cutie inchisa ermetic.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Rocsi 1

17.10.2014, 22:01

Multumesc Xana...

Raisha 1

24.01.2015, 22:52

Foarte bune ! Tocmai am mancat cateva facute de mine

Rocsi 1

25.01.2015, 10:21

Am vazut ca ai fursecuri cu lamaie asa ca vin sa servesc cateva la tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute