Fursecuri cu lamaie

de Raisha in Prajituri, 24 Ian 2015 | 4348 vizualizari

 

Am fost inspirata de aceasta reteta de la fetele de-aici de pe Bucataras si am fost foarte multumita de rezultat. Sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • - 250 g unt
  • - 180 g zahar
  • - 2 oua
  • - sucul de la o lamaie
  • - coaja de la o lamaie
  • - 1 lingurita esenta de vanilie
  • - 450 g faina
  • - 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie:

Untul se lasa intai sa se moaie la temperatura camerei. Se mixeaza apoi untul cu zaharul pana devin o crema. Se adauga apoi ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine. Se adauga sucul de la lamaie, coaja si esenta de vanilie si se amesteca. Se adauga faina in ploaie putin cate putin si se amesteca cu o lingura pana se formeaza un aluat moale si usor lipicios. Acesta se da la frigider pentru o ora.

Dupa acest timp se ia din aluat cu o lingurita si se formeaza bile cu mana. Le dam intai prin zahar tos si apoi prin zahar pudra si apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Le punem in cuptor pentru aproximativ 30 minute pana devin usor aurii. Avem grija si mai verificam cuptorul din cand in cand pentru a nu se arde.

Le scoatem din cuptor si le servim alaturi de o cana de lapte sau cafea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu nuci si merisoare