Fursecuri cu lamaie glazurate si decorate

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Aug 2015 | 2262 vizualizari

 

Reteta de fursecuri preluata de la Ina careia ii trimit un gand drag acolo la Sighisoara... >:d

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina Rama
  • 150 g zahar pudra
  • 2 oua de casa
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie mare
  • 450 g faina alba proaspat cernuta
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de lamaie
  • 1 pachet zahar verde pentru glazura
  • 2 linguri apa rece
  • bombonele colorate pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie glazurate si decorate:

Intr-un bol incapator punem margarina Rama la temperatura camerei impreuna cu zaharul pudra si ouale.


Adaugam coaja rasa de la o lamaie mare, apoi praful de copt peste care stoarcem sucul de la 1 lamaie mare.


Adaugam esenta de lamaie si faina si framantam un aluat elastic pe care apoi in invelim in folie alimentara si il dam la rece pentru o ora.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Pe masa de lucru infainata intindem aluatul pe care il decupam apoi cu formele de fursecuri dupa preferinta.


Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si dam fursecurile la cuptor pentru 15-20 minute pana incep sa se rumeneasca pe margini.


Scoatem fursecuril din tava, le lasam la racit pe un platou, apoi le glazuram cu zaharul verde diluat cu doua linguri de apa rece si presaram imediat bombonele viu colorate pentru a le decora dupa preferinta.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie glazurate si decorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

23.08.2015, 17:53

dragalasele de ele ce le-as papa

RuxyRux 1

26.08.2015, 23:22

Ce frumuseti Val!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri marocane cu migdale