"Biscuits&Slices" de la Australian Women's Weekly este cartea din care am facut cele mai bune fursecuri. Nici o reteta nu a dat gres si cum inca nu le-am incercat pe toate mai sunt multe minunatii de descoperit.
Se amesteca margarina topita cu zaharul pana devina cremoasa.
Adauga faina,smantana si sucul de lamaie.
Se pune compozitia intr-un sprit si se spriteaza fursecurile cu forma de steluta.
Se orneaza cu coaja de citrice confiata.
Se coc in cuptorul preincalzit cam 8 minute sau pana incep sa se rumeneasca.
Se lasa sa se raceasca 5 minute si se scot din tava.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro