Fursecuri cu lamaie si smantana

de -Miti- in Prajituri, 9 Mar 2011 | 5223 vizualizari

 

"Biscuits&Slices" de la Australian Women's Weekly este cartea din care am facut cele mai bune fursecuri. Nici o reteta nu a dat gres si cum inca nu le-am incercat pe toate mai sunt multe minunatii de descoperit.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr margarina (eu am folosit Unirea)
  • 2 lingurite de coaja de lamaie rasa
  • 3/4 cup zahar (150 gr)
  • 1 1/2 cup faina (200 gr)
  • 1/4 cup smantana
  • 1 lingura suc de lamaie,proaspat stors
  • coaja de citrice confiata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si smantana:

Se amesteca margarina topita cu zaharul pana devina cremoasa.


Adauga faina,smantana si sucul de lamaie.


Se pune compozitia intr-un sprit si se spriteaza fursecurile cu forma de steluta.


Se orneaza cu coaja de citrice confiata.


Se coc in cuptorul preincalzit cam 8 minute sau pana incep sa se rumeneasca.


Se lasa sa se raceasca 5 minute si se scot din tava.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

10.05.2011, 16:00

jolygina 1

28.08.2012, 14:28

imi plac

Panacris 1

13.12.2012, 20:51

La favorite cu ea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rigo-Jancsi