Prajitura cu mere si gris - de post

de Julie in Prajituri, 2 Dec 2011 | 6224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana faina,
  • 1/2 cana gris,
  • 1/2 cana zahar,
  • 75 g margarina,
  • 1 lingurita praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 cana nuci maruntite, 4-5 mere, 2 lingurite scortisoara.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si gris - de post:

Se amesteca faina, grisul, praful de copt, zaharul si zaharul vanilat. Se curata merele de coaja, se rad si se amesteca cu scortisoara. Margarina se taie in felii subtiri. Amestecul de ingrediente uscate se imparte in trei, cantitatea de mere se imparte in doua, iar margarina se imparte in trei parti egale.


Asamblarea:


Se pune 1/3 din cantitatea de margarina pe fundul tavii, apoi 1/3 din amestecul uscat, jumatate din cantitatea de mere, inca 1/3 de amestec uscat, 1/3 felii cu margarina, restul merelor, restul ingredientelor uscate, restul cantitatii de margarina. Deasupra se repartizeaza nucile si se presara 1-2 linguri cu zahar.

 

TIPS-URI

1

Diametru tava-  20 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si gris - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

02.12.2011, 16:15

imi place

MotanLaOale 1

02.12.2011, 22:46

buna buna

Teo 1

04.12.2011, 21:08

cat se poate de frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu branza
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu rom si coaja de portocala confiata