Fursecuri cu malai si susan

de AndreeaJ in Prajituri, 3 Mar 2011 | 2832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 50 g malai fin de porumb
  • 100 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingurita suc lamaie
  • 2 linguri susan alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu malai si susan:

Intr-un castron se cerne faina, se amesteca cu sarea si praful de copt si se pun deoparte. Untul se mixeaza cu zaharul brun, se adauga sucul de lamaie, oul si se mixeaza din nou. Se incorporeaza malaiul, dupa care mixul de faina si susanul alb.


Compozitia obtinuta se da la frigider 30 de minute. Din compozitie se ia cate o lingurita si se aseaza pe tava de copt acoperita cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins 12 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu malai si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

zaharia_mihaela2005 1

03.03.2011, 23:47

grozavi

mena29 1

04.03.2011, 10:16

adry88 1

11.06.2011, 17:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Desert rustic -MALAI DULCE