Fursecuri cu migdale

de Lau in Dulciuri, 20 Feb 2015 | 703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g migdale
  • coaja de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1/2 praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • 1 galbenus
  • 100 g unt
  • 2 linguri untura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Intr-un bol punem untul,untura,galbenusul,zeama si coaja de portocala si amestecam,


In alt bol adaugam migdalele tocate(sau macinate)praful de copt,zaharul,un praf de sare,faina.Adaugam peste amestecul de unt si framantam un aluat omogen,invelim in folie alimetara si dam la rece cca 30 min.


Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri sau ce forme dorim.


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10-15 min pana se rumesc putin pe margine.


Se pot pudra cu zahar pudra sau decora dupa plac.


Am amestecat smantana grasa cu putin colorant rosu dupa care am decorat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

22.02.2015, 00:47

Super dragute

Lau 1

22.02.2015, 11:35

gaby_gabytza 1

01.04.2015, 10:49

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute