Fursecuri cu nuca

de ionela2682 in Prajituri, 25 Oct 2010 | 2704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana unt (113g) la temp camerei,
  • 1/4 cana (150 g)zahar,
  • 1 ou mare separat,
  • 1/2 fiola esenta de vanilie,
  • 1 cana (230 g)faina,
  • sare,
  • 3/4 cana(100 g) alune,
  • migdale ,
  • nuci tocate,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

-se bate untul la temp camerei cu zaharul pana devine pufos,se adauga galbenusul si esenta de vanilie


-faina se amesteca cu sarea dupa care se adauga in untul omogenizat


-daca aluatul este prea moale se da la rece pentru 30 min


-albusul se bate putin iar dupa ce am format fursecurile ,se vor trece prin el si apoi prin nuci tocate


-se pun in tava cu hartie de copt si se coc la 170 g pentru 15-20 min


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dentistutza 1

26.10.2010, 10:42

ce fain arata! i-mi plac fursecurile...

Corinuta 1

26.10.2010, 15:18

housy 1

26.11.2010, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bunica