Fursecuri cu nuca

de ionela2682 in Prajituri, 25 Oct 2010 | 3438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana unt (113g) la temp camerei,
  • 1/4 cana (150 g)zahar,
  • 1 ou mare separat,
  • 1/2 fiola esenta de vanilie,
  • 1 cana (230 g)faina,
  • sare,
  • 3/4 cana(100 g) alune,
  • migdale ,
  • nuci tocate,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

-se bate untul la temp camerei cu zaharul pana devine pufos,se adauga galbenusul si esenta de vanilie


-faina se amesteca cu sarea dupa care se adauga in untul omogenizat


-daca aluatul este prea moale se da la rece pentru 30 min


-albusul se bate putin iar dupa ce am format fursecurile ,se vor trece prin el si apoi prin nuci tocate


-se pun in tava cu hartie de copt si se coc la 170 g pentru 15-20 min


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dentistutza 1

26.10.2010, 10:42

ce fain arata! i-mi plac fursecurile...

Corinuta 1

26.10.2010, 15:18

housy 1

26.11.2010, 22:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersici