Fursecuri cu nuca

de danakarin in Prajituri, 11 Dec 2011 | 12731 vizualizari

 

Inca nu m-a lasat febra fursecurilor....mai am cateva retete de incercat....

 

INGREDIENTE

  • 200 g de unt la temperatura camerei
  • 75 g de zahar praf
  • 2 galbenuse
  • 50 g de miere de albine
  • un pachet de zahar vanillat
  • 300 g de faina
  • 2 linguri de nuci macinate 
  • nuci pentru decorare
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Amestecam untul, zaharul praf, mierea si zaharul vanillat pana la o consistenta spumoasa, adaugam, cele doua galbenusuri si presaram faina si nucile macinate. Prelucram totul ca sa obtinem un aluat omogen. Cu un cornet, sau cu lingurita punem gramajoare in tava, pe hartie de copt, pe fiecare gramajoara plasam 1/4 de nuca, si coacem 10-12 minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Mie mi-a iesit aluatul un pic mai tare si am facut bilute pe care apoi le-am decorat cu nuci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

kamy 1

15.12.2011, 16:18

imi plac mult fac si eu

danakarin 1

15.12.2011, 19:47

Ma bucur, Kamy !! si succes !

noiinbucatarie 1

10.03.2016, 00:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca, fulgi de ovaz si fructe confiate, fara zahar