Fursecuri cu nuca de cocos

de meosiris in Prajituri, 28 Feb 2012 | 1295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40ml ulei
  • 40g unt
  • 2 oua
  • 150g zahar pudra
  • vanilie
  • 350g faina
  • nuca de cocos.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

Punem pe foc mic untul si uleiul si dam deoparte dupa ce tot untul s-a topit.Lasam la racit si intre timp mixam bine ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema.

Adaugam treptat amestecul racit de ulei si unt si mai mixam un pic.

Adaugam vanilia apoi faina amestecata cu praful de copt. Luam la framantat aluatul rezultat dupa care il bagam la rece in frigider timp de o ora.



Dupa ce aluatul s-a mai intarit, formam din el bilute mici pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, apoi le presam usor cu mana si presaram deasupra nuca de cocos.



Le coacem in cuptorul preincalzit la 170C pentru 15-20 de minute.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

meosiris 1

28.02.2012, 15:51

Bune fursecurile astea! Chiar Rocsi, sunt bune la o cafeluta!

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:35

ce imi plac fursecurile tale

iri_iri 1

28.02.2012, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere