Fursecuri cu nuca de cocos

de Bunica in Dulciuri, 2 Noi 2014 | 1931 vizualizari

 

Am tot vazut dulciuri preparate cu nuca de cocos.efiind preferata mea ,am zis totusi sa icerc sa o folosesc in prepararea unor fursecuri.Ce a iesit?Fursecuri delicioase,care se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. unt
  • 200 g. zahar
  • 100 g. nuca de cocos fulgi
  • 250 g. faina
  • arome
  • 2 galbemusuri
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

Untul se mixeaza cu zaharul pana la topirea zaharului.


Se adauga galbenusurile mixand in continuare.


Peste aceasta compozitie se pun nuca de cocos,aromele,praful de copt si faina.


Se obtine un aluat cu cunsistenta moale.


Pregatim tava de la aragaz tapetand-o cu hartie de copt.


Punem o parte din compozitie intr-un posh si spritam fursecurile direct in tava de copt.


Dam tava la cuptor pana ceand fursecurile se rumeesc usor.


Furscurile se lasa sa se raceasca putin,apoi se scot den tava.


 

TIPS-URI

1

Am folosit esenta de vanilie,dar se poate folosi orice aroma.

2

Cine doreste le poate pudra sau glazura cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

02.11.2014, 21:44

Bune si aromate!

claudiaO 1

03.11.2014, 09:50

delicioase!!!

susu 1

05.11.2014, 19:42

Hmmm, yammy, cum sa nu iasa fragede cu atata unt, minunate, le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ghoriba (fursecuri Maroc)