Fursecuri cu nuca de cocos

de Bunica in Dulciuri, 19 Noi 2014 | 1543 vizualizari

 

Si daca tot am descoperit cat de buna este nuca de cocos in diferite compozitii,am zis sa incerc si o reteta de fursecuri de post.Nu am luat-o din nicio carte,ci asa cu ingredientele care mi s-au parut bune pentru fursecuri.Au trecut testul si au primit calificativul de "foarte bune"de la Ioana.

 

INGREDIENTE

  • 200 g. margarina
  • 100 g. nuca de cocos (fulgi)
  • zeama de la o portocala
  • 350 g. faina
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g. merisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

mixeaza zaharul cu margarina pana la topirea zaharului.


Adauga zeama de portocala mixand in continuare.


Apoi pe rand nuca de cocos,coaja de portocala,zaharul vanilat,praful de copt si merisorele mixand.


Pune faina intr-un vas de framantat, adauga ingrdientele mixate si framanta pana la omogenizare,obtinand un aluat putin lipicios.


Pregateste tavile cu hartie de copt.


Din aluatul obtinut rupi cu mana aluat,faci bile si le asezi in tava ,lasand 2 cm. distanta intre ele.Pe fiecare bila pune un merisor si apasa putin cu degetul cat sa se platizeze putin.


Introduci tava in cuptorul incins la 160 grade pentru 25 minute.



 

TIPS-URI

1

Se pot folosi stafide,nuci,alune in loc de merisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

babi5 1

20.11.2014, 18:07

Tare bune

Valclaudia 1

20.11.2014, 19:43

cum de le-am ratat oare? Sigur imi vei spune ca s-au impartit deja...

mirela0911 1

21.11.2014, 11:00

Si mie imi place cu cocos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti dietetici