Fursecuri cu nuca de cocos si piure de visine

de epurasha2bb in Prajituri, 28 Feb 2011 | 3834 vizualizari

 

delicioase!

 

INGREDIENTE

  • Pentru a obtine 2 tavi de fusecuri avem nevoie de :
  • 80 g unt
  • 1 lingura crema de lapte cu nuca de cocos
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 varf cutit de sare
  • 1 lingurita fulgi de nuca de cocos
  • 1/4 plic praf de copt
  • 1/4 plic amoniu pentru prajituri
  • pt.decor:
  • fulgi de nuca de cocos,
  • ciocolata topita, si piure de visine.
  • pt.piureul de visine ne trebuie
  • aprox.20 de visisne din compot
  • si 1 lingura crema de lapte cu unt de cocos.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si piure de visine:

Se freaca untul cu zaharul, zaharul pudra, galbenusul si crema de lapte cu unt de cocos.Apoi se adauga si fulgii de cocos.


Separat amestecam faina cu praful de copt si amoniul si se adauga treptat in amestecul cu galbenus si zahar.


Se da la rece aluatul format invelit in folie de plastic macar o jumatate de ora.Apoi se tapeteaza cu faina o tava de briose si punem acolo mici banuti sa se coaca.De asemenea am umplut si o tavita de silicon cu mici forme de trandafirasi si am bagat la cuptor sa se coaca


Se decoreaza cu fulgi de cocos, ciocolata topita si piure de visine.Piureul de visine se face simplu mixand visinele din compot fara samburi cu o lingura de crema de lapte cu unt/extract de cocos. Se pot inmuia marginile fursecurilor in acest piure si apoi se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos sau se pot picura mici stropi pe suprafata lor.Din piureul de visine amestecat cu o parte din aluatul deja obtinut si cu inca 2-3 linguri de faina se poate obtine un nou alaut de culoare movalie care are un gust delicios.Le puteti decora cu ciocolata topita si pusa intr-o punguta de plastic cu un colt intepat.Sunt absolut delicioase si au o roma de nuca de cocos de vis.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si piure de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

cismaru_nicoleta 1

28.02.2011, 21:14

Sunt si frumoase nu numai delicioase

epurasha2bb 1

01.03.2011, 09:20

multumesc mult dragele mele !

adry88 1

18.06.2011, 12:27

plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello