Fursecuri cu nuci

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 1271 vizualizari

 

Am vazut aici pe site o reteta postat de Criss, si bineinteles ca nu am putu sa rezist tentatiei de a incerca aceste delicatese.
Minunate
Multumesc Criss

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt moale
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g nuca prajita si taiata grosier
  • 150 g faina
  • 1 varf de cutit praf de copt (atentie, sa nu depasiti cantitatea)
  • coaja razuita de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci:


Untul il lasam sa ajunga la temperature camerei , si il punem bucati intr-un bol impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.


Cu ajutorul mixerului il batem pana cand obtinem o crema .


Adaugam galbenusul de ou amestecand in continuare.


Punem faina si praful de copt si lasam mixerul deoparte , amestecam cu o lingura sau spatula.


Din acest aluat vom forma bile , eu le-am facut cam cat o nuca


Albusul de ou il batem cu o furculita si fiecare bila de aluat o dam prin albus si prin nuca pusa intr-o farufurie , apasand usor ca sa se lateasca si in mijloc facm o gaurica .


Asezam bilele pe tava tapetata cu hartie de copt , si o sa punem in fiecare gaura formata gem , am pus gem d e prune .


Dam tava la cuptor si le lasam cam 20-25 minute , trebuie sa se rumeneasca pe margini putin

 

TIPS-URI

1

in mijloc sunt buni , cu siguranata, cu orice fel de gem

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Geanina87 1

20.12.2013, 17:07

yamiiii

adry88 1

20.12.2013, 17:43

place

Rocsi 1

20.12.2013, 21:08

Mmm delicioase...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake de ciocolata, la rece