Fursecuri cu ovaz

de papabundetot in Prajituri, 23 Mar 2014 | 9702 vizualizari

 

Daca doriti un desert extrem de rapid care sa fie si bun si aromat in acelasi timp cred ca aceste fursecuri sunt ideale.Prepararea aluatului nu cred ca dureaza mai mult de 5-7 minute si inca 10 minute coacerea…iar la final obtineti ceva bun si foarte gustos. :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 140 gr unt
  • 100 gr faina alba
  • 200 gr fulgi de ovaz
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 gr stafide
  • 60 gr nuca de cocos
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1 lingurita pudra de flori de hibiscus
  • 1/2 lingurita anason macinat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • esenta menta,esenta vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ovaz:

Am pregatit dinainte toate ingredientele pentru ca totul sa mearga foarte rapid,am incins si cuptorul,apoi am luat un castron mai mare (in care sa incapa totate ingredientele),ciocolata am taiat-o marunt cu un cutit.


Am pus in castron untul la temperatura camerei si zaharul si am amestecat bine pana cand zaharul s-a topit,am adaugat apoi oul si am continuat sa amestec,esentele,fulgii de ciocolata,nuca de cocos,pudra de hibiscus,anasonul,scortisoara,faina,praful de copt fulgii de ovaz ,am amestecat bine (eu am facut asta cu mana dar se poate si cu o lingura).Dupa ce toate ingredientele au fost adaugate si incorporate pe o tava tapetata cu hartie de copt,am luat cu ajutorul unei linguri de inghetata din aluat si am pus gramajoare,la distanta destul de mare pentru ca la copt fursecurile se mai lasa si se intind.


Le-am dat la cuptor pentru aproximativ 10 minute,pana cand marginile sunt aurii si mijlocul inca moale si pufos.


Dupa ce se scot din cuptor se lasa fursecurile in tava sa se raceasca complet pentru ca altfel exista riscul sa se rupa.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

lucy2002 1

24.03.2014, 08:40

Arata tare bine trebuie probate .:BD

JulyCris 1

26.03.2014, 20:27

MIUTA 1

28.03.2014, 12:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Spritati