Fursecuri cu pepite de ciocolata

de laura_n in Dulciuri, 4 Mar 2015 | 3450 vizualizari

 

Sunt genul de fursecuri americane, sfaramicioase, fragede, dulci.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 100 gr zahar brut
  • 1 ou
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • pepite ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu pepite de ciocolata:

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Incepem sa framantam cu o spatula cand devine inchegat aluatul. Adaugam pepitele de ciocolata. Amestecam cat sa se distribuie in tot aluatul.

Pornim cuptorul, pregatim o forma cu hartie de copt.

Incepem sa rupem bucatele din aluat, eu nu le-am aranjat, le-am lasat exact cum le-am rupt. Oricum, este un aluat grozav,care nu se intinde foarte mult la copt.

Lasam la copt aproximativ 15-20 minute, cat s-au rumenit frumos. Le-am scos la racit pe un gratar. 

TIPS-URI

1

in functie de calitatea fainii, puteti folosi o cantitate mai mare sau mai mica, cat sa iasa un aluat nu foarte tare, dar elastic

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide şi ciocolată