Fursecuri cu pepite de ciocolata

de laura_n in Dulciuri, 4 Mar 2015 | 3308 vizualizari

 

Sunt genul de fursecuri americane, sfaramicioase, fragede, dulci.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 100 gr zahar brut
  • 1 ou
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • pepite ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu pepite de ciocolata:

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Incepem sa framantam cu o spatula cand devine inchegat aluatul. Adaugam pepitele de ciocolata. Amestecam cat sa se distribuie in tot aluatul.

Pornim cuptorul, pregatim o forma cu hartie de copt.

Incepem sa rupem bucatele din aluat, eu nu le-am aranjat, le-am lasat exact cum le-am rupt. Oricum, este un aluat grozav,care nu se intinde foarte mult la copt.

Lasam la copt aproximativ 15-20 minute, cat s-au rumenit frumos. Le-am scos la racit pe un gratar. 

TIPS-URI

1

in functie de calitatea fainii, puteti folosi o cantitate mai mare sau mai mica, cat sa iasa un aluat nu foarte tare, dar elastic

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide şi ciocolată