Fursecuri cu portocale

de epurasha2bb in Prajituri, 14 Mar 2011 | 3549 vizualizari

 

niste fursecuri minunate cu gust si miros de portocale si de nuca de cocos!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt nesarat
  • 1 lingura crema de lapte cu extract de nuca de cocos
  • 1 lingurita coaja razuita de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala mare
  • 5 linguri zahar
  • aprox 200 g faina plus cateva linguri pt.masa de lucru unde framantam
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Se amesteca intai toate ingredientele cu exceptia fainii si apoi se adauga si faina treptat , framantand cu mana pana obtinem un aluat de consistenta plastilinei.


Se incinge cuptorul si se fac mici bilute pe care le tuguiem la un capat sau inimioare sau forme spirale cu spritul, cum va place, in diverse modele. Se coc in tava cu hartie de copt sau in tavite de silicon.


Aluatul crud are o culoare galbuie, dar copt este albicios si nu trebuie lasat sa se innegreasca, este sufcient sa lasati pana se intaresc putin. Nevand agent de crestere ele nu se umfla, ci se coc frumos exact in forma in care doriti. Eu am copt in tavite de silicon la foc mediu spre mare si se fac foarte repede. Sunt absolut deliciose, se topesc in gura !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

epurasha2bb 1

16.03.2011, 08:04

multumesc!

adry88 1

03.06.2011, 11:27

David4 1

07.07.2011, 15:58

Foarte bun si foarte frumos
Imi place ca pot invata de la altii avand doar treisprezece ani
succes in continuare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocale