Fursecuri cu portocale

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 1579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g osânză, unt sau untură.
  • 2 portocale mari,
  • 250 g zahăr tos,
  • 15 g praf de copt,
  • 2 ouă,
  • 700-800 g făină,
  • un praf de sare,
  • zahăr pudră.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron. Dăm cele 2 portocale pe răzătoarea mică, apoi le stoarcem bine sucul. Într-un castron adăugăm grăsimea aleasă și se freacă bine cu zahărul până obținem o pastă fină. Adăugăm cele 2 ouă și batem bine în continuare. Adăugăm sucul și coaja de portocală și amestecăm până la omogenizare. Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și amestecăm până la încorporarea ei totală. Se frământă bine un aluat cu consistența mai tare. Se dă la rece pentru minim 30 minute.


Eu am folosit forma de biscuiți sprițați, pe care i-am unit apoi la capete, rezultânt aceste fursecuri rotunde. Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute în tava neunsă. Se dau imediat ce se scot din cuptor prin zahăr pudră.


Se servesc după ce s-au răcit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

18.04.2013, 22:19

Rocsi 1

18.04.2013, 22:37

Sunt si frumoase si foarte bune!

diana_k 1

19.04.2013, 11:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta