Fursecuri cu portocale

de mirela0911 in Prajituri, 3 Ian 2015 | 6142 vizualizari

 

Va era dor de fursecuri? :)))
Nu am rezistat nici eu tentatiei, asa ca am facut si eu fursecurile (reteta de la Timi), doar ca in loc de lamaie am folosit portocala. Ce a iesit? Niste fursecuri atat de bune si fragede de se topesc in gura! Cu siguranta le voi repeta, dar cu lamaie!
Mersi Timi pentru reteta! :-*

 

INGREDIENTE

  • 250 g Rama mit butter
  • 180g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • coaja rasa de la o portocala
  • sucul de la o jumatate de portocala
  • 1 lgt praf de copt
  • 450 g faina

In plus:

  • zahar tos
  • zahar pudra vanilinat
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Se mixeaza bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare pana la incorporare, coaja rasa de portocala si sucul de la o jumatate de portocala. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt, se omogenizeaza si se da la rece pentru cca 2 ore.

In doua boluri separate se pune zaharul tos si zaharul pudra vanilinat Se scoate din frigider si cu ajutorul unei lingurite luam din compozitie si modelam bilute in palme. Le tavalim mai intai prin zaharul tos apoi prin zaharul pudra. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt la distanta intre ele. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt cca 15-17 minute.

Sunt delicioase! Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (29)

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:27

minunate fursecuri!

katty 1

04.01.2015, 18:52

Ador fursecurile!

Bunica 1

17.01.2015, 22:43

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu portocale si migdale