FURSECURI CU SMOCHINE USCATE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 647 vizualizari

 

M-am pomenit astăzi la uşă
Cu un vecin şi trei vecine
Spunând c-au mirosit ceva
De genul cookies cu smochine…

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina, 200 g unt la temperatura camerei,
  • 1 ou,
  • 100 g smochine uscate tocate marunt,
  • 150 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • coaja de portocala si lamaie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU SMOCHINE USCATE:

Mixam (la viteza mica) untul lasat la temperatura camerei cu zaharul.

Adaugam oul, coaja razuita de lamaie si portocala si mixam in continuare.

Presaram faina amestecata cu praful de copt si mixam pana obtinem o coca.


Adaugam si smochinele tocate si le amestecam in aluat. Lasam la frigider macar 30 de minute

Din aceasta coca formam bilute, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu foaie de copt cu distanta intre ele pentru ca vor creste

Lasam la cuptorul incins, pentru 13 minute, la 175 grade

 
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU SMOCHINE USCATE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

16.04.2015, 08:23

Bya Ralu 1

16.04.2015, 13:41

bune

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piersici de post