FURSECURI CU SMOCHINE USCATE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 1072 vizualizari

 

M-am pomenit astăzi la uşă
Cu un vecin şi trei vecine
Spunând c-au mirosit ceva
De genul cookies cu smochine…

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina, 200 g unt la temperatura camerei,
  • 1 ou,
  • 100 g smochine uscate tocate marunt,
  • 150 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • coaja de portocala si lamaie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU SMOCHINE USCATE:

Mixam (la viteza mica) untul lasat la temperatura camerei cu zaharul.

Adaugam oul, coaja razuita de lamaie si portocala si mixam in continuare.

Presaram faina amestecata cu praful de copt si mixam pana obtinem o coca.


Adaugam si smochinele tocate si le amestecam in aluat. Lasam la frigider macar 30 de minute

Din aceasta coca formam bilute, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu foaie de copt cu distanta intre ele pentru ca vor creste

Lasam la cuptorul incins, pentru 13 minute, la 175 grade

 
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU SMOCHINE USCATE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

16.04.2015, 08:23

Bya Ralu 1

16.04.2015, 13:41

bune

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Profiterol cu glazura de ciocolata si topping de caramel