FURSECURI CU SMOCHINE USCATE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 1730 vizualizari

 

M-am pomenit astăzi la uşă
Cu un vecin şi trei vecine
Spunând c-au mirosit ceva
De genul cookies cu smochine…

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina, 200 g unt la temperatura camerei,
  • 1 ou,
  • 100 g smochine uscate tocate marunt,
  • 150 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • coaja de portocala si lamaie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU SMOCHINE USCATE:

Mixam (la viteza mica) untul lasat la temperatura camerei cu zaharul.

Adaugam oul, coaja razuita de lamaie si portocala si mixam in continuare.

Presaram faina amestecata cu praful de copt si mixam pana obtinem o coca.


Adaugam si smochinele tocate si le amestecam in aluat. Lasam la frigider macar 30 de minute

Din aceasta coca formam bilute, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu foaie de copt cu distanta intre ele pentru ca vor creste

Lasam la cuptorul incins, pentru 13 minute, la 175 grade

 
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU SMOCHINE USCATE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

16.04.2015, 08:23

Bya Ralu 1

16.04.2015, 13:41

bune

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars