Fursecuri cu vanilie

de miremirc in Prajituri, 6 Feb 2011 | 2723 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 2 oua,
  • 150 g zahar,
  • 40 ml ulei,
  • 50 g unt,
  • esenta vanilie,
  • 350 g faina,
  • 1 lgt praf de copt,
  • 80 g zahar pudra cu aroma vanilie
Portii: 34
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu vanilie:

Mod preparare: Ouale le mixam cu zaharul apoi adaugam untul topit cu uleiul, esenta de vanilie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt; se formeaza un aluat mai moale; vasul cu aluat il acoperim cu o folie alimentara si il lasam la frigider pentru 1 ora.


Scoatem aluatul de la frigider, care intre timp a primit consistenta dorita si formam bilute pe care le dam prin mult zahar pudra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.


Foarte simpli si usor de facut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

06.02.2011, 18:55

Bune bune

mena29 1

07.02.2011, 11:19

Parca simt miros de vanilie

vanilla 1

07.02.2011, 14:31

le-am adaugat la fav!!! foarte bine arata, si cred ca foarte gustoase!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri si braduti de craciun