Chec cu mere si crema de lamiie

de janet in Prajituri, 26 Mar 2010 | 4344 vizualizari

 

Este un chec simplu, la mijloc cu felii de mere, iar drept glazura am folosit crema de lamaie. Este delicios si aratos! (zic eu)

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -un pahar de ulei (200 gr)
  • -un pahar de apa
  • -2 pahare cu zahar
  • -2 mere
  • -2 linguri de cacao
  • -un pliculet de praf de copt
  • -faina, cat sa iasa un aluat mai grosut, care sa curga.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere si crema de lamiie:

Intr-un vas batem bine ouale cu zaharul pina se face ca o crema,adaugam uleiul, cite putin amestecind mereu, cind l-am terminat adaugam apa si apoi faina amestecata cu praful de copt.

Intr-o tava de cozonac(mai mare)unsa cu unt,punem jumatate din compozitie, peste, punem merele taiate rondele subtiri,in forma de scarita, peste mere punem compozitia ramasa amestecata cu cacao.

Punem la cuptorul incins cam 25-30 de min. Cind s-a copt il lasam sa se racoreasca si punem deasupra glazura de lamaie.

Peste glazura am pus felii de kiwi si visine din visinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere si crema de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

janet 1

27.03.2010, 14:52

Fetelor,daca ati sti cit de bun esteeeee......!

susu 1

28.03.2010, 00:33

janet vreau si eu o felie

janet 1

28.03.2010, 14:30

Sigur,Susu ,cu multa placere.......de s-ar putea....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata si capsuni