Fursecuri cu vanilie

de miremirc in Prajituri, 6 Feb 2011 | 5912 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 2 oua,
  • 150 g zahar,
  • 40 ml ulei,
  • 50 g unt,
  • esenta vanilie,
  • 350 g faina,
  • 1 lgt praf de copt,
  • 80 g zahar pudra cu aroma vanilie
Portii: 34
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu vanilie:

Mod preparare: Ouale le mixam cu zaharul apoi adaugam untul topit cu uleiul, esenta de vanilie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt; se formeaza un aluat mai moale; vasul cu aluat il acoperim cu o folie alimentara si il lasam la frigider pentru 1 ora.

Scoatem aluatul de la frigider, care intre timp a primit consistenta dorita si formam bilute pe care le dam prin mult zahar pudra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Foarte simpli si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

06.02.2011, 18:55

Bune bune

mena29 1

07.02.2011, 11:19

Parca simt miros de vanilie

vanilla 1

07.02.2011, 14:31

le-am adaugat la fav!!! foarte bine arata, si cred ca foarte gustoase!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu ciocolata si pere