Fursecuri daneze ninse

de aziz in Prajituri, 22 Dec 2010 | 4469 vizualizari

 

sa nu ma intrebati de ce daneze ca habar nu am ,reteta am vz la tv facuta de Martha Stewart

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt la temp camerei
  • 200gr zahar cit mai fin cu putinta(data viitoare incerc cu zahar pudra)
  • 4 galbenusuri
  • 1plic praf de copt
  • 300 gr corn flour sau amidon alimentar
  • 400gr faina pentru prajituri (care creste singura,)
  • esenta de vanilie
  • 100 gr cocos pt decorat
  • sirop de ciocolata (100gr unt sau margarina,200gr ciocolata amara,200ml frisca lichida,in pahar de nessquik)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri daneze ninse:

intr-un castron mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pina obtinem o crema foarte fina adaugam apoi galbenusurile pe rind mestecind dupa fiecare.in alt castron amestecam faina cu praful de copt si corn flour sau amidon un praf de sare acest amestec se incorporeaza in crema de unt .trebuie sa obtinem un aluat putin elastic si nelipicios .se intind foi de jumatate centimetru grosime din care taiem diferite forme sau doar cerculete insa nr lor trebuie sa fie par.formele taiate se desprind cu lama unui cutit si se pun in tava cu hirtie de copt.dam la cuptor la 175 grade .stati cu ochii pe ele cind devin putin aurii pe margini le scoateti .la fel din tava se scot cu lama unui cutit usurel sint tare fragile si se lasa la racit pe un gratar.intre timp se face siropul de ciocolata:margarina sau untul se pune la topit impreuna cu ciocolata se adauga frisca lichida si paharul de nessquik.siropul se lasa putin la racorit dupa care cu o lingurita se pune pe fiecare biscuit se lipesc unu cite unu avem grija ca cicolata sa curga pe margini sau rotim sandwich-ul de biscuit prin ciocolata si apoi ii rostogolim prin cocos.se lasa la fel pe gratar sau pe hirtie de bucatarie.pot fi tinuti in cutii de plastic sau metalice .acesti biscuiti pot fi lipiti si cu gem sau orice crema doriti.in una din bilele de aluat am pus putin colorant alimentar verde din care am facut braduti insa culoasrea nu a iesit cum am vrut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri daneze ninse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

aziz 1

26.12.2010, 08:53

multumesc fetele mele dragi!sa aveti sarbatori minunate

diaconta 1

28.12.2010, 12:53

Da' chiar,de ce ...daneze? ai fost cumva in Danemarca sa vezi daca's de-acolo? ai grija Mona cum le strigi foarte faine,nici nu-mi pasa cum le zici,io mananc

aziz 1

28.12.2010, 21:43

adevarat ar trebui sa am grija acu apare careva si ma i-a la rost de ce atribui anumite chestii anumitor trestii. asa sint unii mai artagosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri