Fursecuri din nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 4 Mar 2011 | 2828 vizualizari

 

De cand am vazut reteta aici http://barbatlacratita.blogspot.com/2011/02/fursecuri-din-nuca-de-cocos.html am zis ca trebuie sa o incerc, sunt foarte bune aceste fursecuri si foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos
  • 3 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri faina
  • o ciocolata cu lapte sau sos de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din nuca de cocos:

Amestecam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care le mixam bine cu zaharul, pana acesta nu se mai simte si se formeaza o compozitie destul de groasa ca si consistenta, dupa care adaugam faina, amestecand bine, iar la sfarsit vom pune nuca de cocos.

Omogenizam compozitia. Compozitia va fi una lipicioasa.


Cu mana unsa cu ulei formam bilute mici, pe care apoi le vom pune intr-o tava si cu ajutorul unei furculite le presam usor. Dam tava la cuptor 15-20 de minute.


Ciocolata o topim si vom glazura fursecurile cu ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

05.03.2011, 23:30

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2011, 19:11

adry88 1

11.06.2011, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo