Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)

de marieta in Prajituri, 18 Dec 2011 | 6129 vizualizari

 

bune!

 

INGREDIENTE

  • 350g unt,
  • 210 g zahar,
  • 500g faina,
  • 2 galbenusuri,
  • coaja de lamaie rasa,
  • esenta de vanilie,
  • gem de diferite culori,
  • nutela
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen):

din toate ingredientele se framanta un aluat care se infasoara in folie si se lasa de seara pana dimineata,apoi dimineata se taie bucati din aluat care se intind si apoi se taie cu forma de floricica.


unele se decupeaza in mijloc cu o forma mica sau un dop de plastic.


trebuie atentie cate sunt fara gaura atatea trebuie cu gaura.


se coc la foc potrivit dar sa nu se rumeneasca prea tare.


calde cele cu gaura se dau prin zahar pudra.


se pune cate putin gem pe floricica fara gaura si se pune cea cu gaura.


se pastreaza mult timp in cutii de tabla captusite cu hartie de copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

19.12.2011, 07:54

faine

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 09:34

marieta 1

19.12.2011, 12:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)