Fursecuri fragede

de ana in Dulciuri, 2 Sep 2010 | 18656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 220 gr faina
  • esenta de vanile
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Intr-un castron frecam ouale cu zaharul pana  incep sa se albeasca ,apoi adaugam uleiul  putin cate putin .Faina o incorporam usor si aromam cu esenta de vanilie dupa plac.

Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt.Cu ajutorul seringii dam forma fursecurilor (Este mai usor cu seringa decat cu poshul ,aluatul este  mai vascos si se impinge mai greu din posh).

Le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.Le lasam sa se raceasca in cuptor.

Le putem orna cu ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ana 1

23.12.2010, 22:47

Sa-mi spui cum ti-au placut

feliciacristea46 1

14.03.2013, 20:20

in sfarsit, o reteta buna, ca restul sunt cu tot felul de chestii !

ana 1

15.03.2013, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paleuri - fursecuri cu crema