Fursecuri fragede

de ana in Dulciuri, 2 Sep 2010 | 12594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 220 gr faina
  • esenta de vanile
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Intr-un castron frecam ouale cu zaharul pana incep sa se albeasca ,apoi adaugam uleiul putin cate putin .Faina o incorporam usor si aromam cu esenta de vanilie dupa plac.


Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt.Cu ajutorul seringii dam forma fursecurilor (Este mai usor cu seringa decat cu poshul ,aluatul este mai vascos si se impinge mai greu din posh).


Le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.Le lasam sa se raceasca in cuptor.


Le putem orna cu ciocolata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ana 1

23.12.2010, 22:47

Sa-mi spui cum ti-au placut

feliciacristea46 1

14.03.2013, 20:20

in sfarsit, o reteta buna, ca restul sunt cu tot felul de chestii !

ana 1

15.03.2013, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute