Fursecuri fragede

de Xandrinne in Dulciuri, 21 Dec 2014 | 1598 vizualizari

 

Am preluat ideea din retetarul Dr. Oetker; mi-au placut foarte mult aceste fursecuri.
Din cantitatile date ies suficiente fursecuri, cat sa astampere pofticiosii :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt/margarina (Rama mitt butter),
  • 125 g zahar,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • 1 ou,
  • 3 galbenusuri,
  • 250 g faina,
  • 150 g amidon (din porumb - Gustin).
  • Pentru glazura: 150 g ciocolata de menaj,
  • 2 lingurite de ulei.
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Mixam untul/margarina la viteza mare; adaugam treptat zaharul, zaharul vanilat si amestecam pana se formeaza o masa compacta.


Adaugam apoi oul si galbenusurile, pe rand, cam la 1/2 minut fiecare.


Adaugam faina amestecata cu amidonul si mixam bine, sa se incorporeze ingredientele uscate in aluat.


Punem aluatul intr-un poche si "spritam" coronite pe o tava tapetata cu hartie de copt.


Coacem coronitele la 180 de grade, cca 12 minute. Le scoatem din cuptor si le lasam la racit.


Punem ciocolata la bain marie, o amestecam cu uleiul si o tinem pe baie de aburi la foc mic pana devine o masa compacta.


Scufundam pe jumatate fursecurile in ciocolata topita si le asezam apoi pe hartie de copt.


Le decoram, dupa preferinta. Eu am pus putina nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

21.12.2014, 17:18

Rocsi 1

21.12.2014, 21:18

Ce imi plac!

MotanLaOale 1

21.12.2014, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu cacao si ciocolata alba