Steagul ROMANIEI din jeleu

de nadina73 in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 4778 vizualizari

 

am promis, am incercat,nu stiu daca va place

 

INGREDIENTE

  • 3 plicuri de jeleu
  • 750 ml apa
  • colorant rosu
  • colorant albastru
  • colorant galben
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steagul ROMANIEI din jeleu:

Se pun 250 ml apa pe foc intr-o craticioara, apoi se pune un plic de praf de jeleu si se amesteca bine 4-5 minute. Se pune colorant, apoi se pune in forme si se da la rece


Se procedeaza la fel pt toate cele trei culori.


Rezultatul e acesta iar maine o sa pun mai multe poze dupa ce sa intareste jeleul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Steagul ROMANIEI din jeleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

06.09.2011, 18:49

foarte reusit

alice_ciobanu 1

30.11.2011, 23:01

La multi ani si tie!

nadina73 1

30.11.2011, 23:04

La multi ani! tuturor Romanilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si jeleu