Fursecuri fragede

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Ian 2015 | 2905 vizualizari

 

Pentru ca`s colorate asa ca Primavara si pentru ca cineva anume (Codana) ma tot inebuneste ca vine Primavara,i le dedic,sa rontaie imaginar in asteptarea Primaverii,care e plecata la mare se bronzeaza,la noi vine cam prin martie-aprilie.....asta daca suntem cuminti.....
reteta am luat-o de la Dr.Oetker,de la un concurs la care am fost si eu provocata...

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g margarina rama
  • 125 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon de la Dr.Oetker
  • Glazura
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 1 lingurita ulei
  • decor colorat
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Aluatul :


Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine spumoasa,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste zaharul.Adaugam oul intreg mixam 1/2 min,apoi galbenusurile unul cate unul,mixand dupa fiecare cate 1/2 min.Amidonul si faina le amestecam si apoi le incorporam in compozitia de mai sus.Punem aluatul intr-un posh .Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi cu ajutorul posh-ului formam coronite.Dam tava la cuptorul preincalzit cca 10 min,apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.


Glazura :


Maruntim ciocolata si o topim pe baie de abur,cand e topita adaugam uleiul si omogenizam.Inmuiem fursecurile pe jumatate in ciocolata topita apoi presaram decor colorat si lasam la rece ( eu am bagat tava in congelator cca 6-7 min).


Sunt fragede si delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

19.01.2015, 11:29

bune bune

anca_rm 1

19.01.2015, 11:48

vreau si eu doua ,daca mai ai

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri marocane cu ciocolata (reteta video)