Fursecuri fragede

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Ian 2015 | 2555 vizualizari

 

Pentru ca`s colorate asa ca Primavara si pentru ca cineva anume (Codana) ma tot inebuneste ca vine Primavara,i le dedic,sa rontaie imaginar in asteptarea Primaverii,care e plecata la mare se bronzeaza,la noi vine cam prin martie-aprilie.....asta daca suntem cuminti.....
reteta am luat-o de la Dr.Oetker,de la un concurs la care am fost si eu provocata...

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g margarina rama
  • 125 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon de la Dr.Oetker
  • Glazura
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 1 lingurita ulei
  • decor colorat
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Aluatul :


Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine spumoasa,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste zaharul.Adaugam oul intreg mixam 1/2 min,apoi galbenusurile unul cate unul,mixand dupa fiecare cate 1/2 min.Amidonul si faina le amestecam si apoi le incorporam in compozitia de mai sus.Punem aluatul intr-un posh .Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi cu ajutorul posh-ului formam coronite.Dam tava la cuptorul preincalzit cca 10 min,apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.


Glazura :


Maruntim ciocolata si o topim pe baie de abur,cand e topita adaugam uleiul si omogenizam.Inmuiem fursecurile pe jumatate in ciocolata topita apoi presaram decor colorat si lasam la rece ( eu am bagat tava in congelator cca 6-7 min).


Sunt fragede si delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

19.01.2015, 11:29

bune bune

anca_rm 1

19.01.2015, 11:48

vreau si eu doua ,daca mai ai

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu ciocolata