Fursecuri fragede

de Bya Ralu in Dulciuri, 20 Noi 2016 | 1147 vizualizari

 

Reteta luata de la Deyu! super bune :X eu am folosit cocos in loc de nuci :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 2 oua
  • 20-25 gr cocos (sau nuci macinate)
  • esenta vanilie
  • decor (ciocolata alba si neagra cam 50 gr in total)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Intr-un bol, amestecam zaharul cu ouale, pana cand se topeste.


Adaugam treptat uleiul si mixam bine compozitia.


Punem esenta de vanilie, cocosul, amestecam usor si punem faina pana se omogenizeaza.


Se pune compozitia intr-un pos si formam fursecuriile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 10 minute.


Se lasa sa se raceasca.


Ciocolata se topeste pe baie de aburi cu putin lapte.


Se decoreaza fursecurile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

22.11.2016, 17:13

multumesc

sebirizescu 1

02.12.2016, 00:21

bune

-Licurici- 1

23.12.2016, 06:48

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)