Fursecuri fragede cu ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 9 Noi 2016 | 356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru circa 40 de fursecuri):
  • - 125 g unt la temperatura camerei
  • - 2 oua
  • -100 ml ulei
  • - 160 g zahar
  • - 1/2 plic praf de copt
  • - 16 linguri cu varf de faina
  • - 8 patratele de ciocolata amaruie
  • - un plic zahar vanilat
  • - o picatura de esenta de lamaie
  • - coaja de la o lamaie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu ciocolata:

- untul se mixeaza cu zaharul, esenta de lamaie si coaja de lamaie


- se adauga cate un ou, pe rand, mixand pana se incorporeaza primul ou, apoi se adauga si al doilea si se mixeaza bine


- se adauga apoi uleiul, zaharul vanilat, praful de copt si faina treptat si se mixeaza pana la omogenizare


- ciocolata se taie bucatele mici si se adauga la final, amestecand cu o lingura pana se incorporeaza in aluat


- se iau cu mana bucatele mici din compozitie, se fac bilute si apoi se aplatizeaza cu ajutorul palmelor


- fursecurile astfel formate, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul, in prealabil incins la 180 de grade, timp de 15 minute


- optional se pot pudra cu zahar pudra


- sunt foarte fragede, si vorba Elenei - daca scapati un fursec pe gresie se face praf! :) asa sunt de fragede...si buneeeeeee.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

10.11.2016, 15:54

Panacris 1

10.11.2016, 18:33

mirela0911 1

10.11.2016, 20:36

Deliciosi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos