Fursecuri fragede cu gem de prune

de T I M E A in Prajituri, 14 Oct 2012 | 5230 vizualizari

 

Reteta de fursecuri fragede cu gem foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • 2 linguri apa rece
  • 200-250 gr faina
  • gem de prune pentru umplutura
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu gem de prune:

Mixam bine untul cu zaharul, apoi adaugam apa si treptat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Turnam pe o plansa de lucru tapetata cu faina si framantam cu mana pana obtinem un aluat ce nu se mai lipeste de maini.


Punem aluatul in folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.


Scoatem din frigider si intindem foi subtiri pe care le decupam cu o forma floare.


Floricelele le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 8-10 min, pana incep sa se rumenasca deasupra.


Dupa ce s-au racit ungem cate o floare cu gem de prune, asezam peste gem o alta floare si apasam usor.


Le asezam pe o plansa si apoi pudram cu zahar pudra.


Sunt ideale cu o cafea la micul dejun sau pentru o dupa-masa de duminica ploiasa asa cum e azi.


Si sunt convinsa ca si copiii adora astfel de dulciuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

T I M E A 1

15.10.2012, 15:49

Eduard, Simona multumesc frumos

elucubratiiculinare 1

15.10.2012, 19:17

un dulce de nerefuzat

T I M E A 1

15.10.2012, 19:36

Elecubratiiculinare chiar asa, mereu as manca fursecuri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pentru Craciun