Fursecuri glazurate

de miealex in Prajituri, 30 Dec 2009 | 4312 vizualizari

 

Reteta de fursecuri (ajustata de noi) a fost luata de la Michelle, iar glazura de la roberta24. Ce-a iesit, vedeti in poze :)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 10 linguri apa
  • 200 ml ulei
  • 120 g zahar
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie si de migdale
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 320 g faina
  • 200 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri glazurate:

Amestecam ouale cu apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixam adaugam uleiul. Apoi punem faina amestecata cu praful de copt si cele 3 linguri de nuca de cocos.


Aluatul obtinut nu este nici lichid, dar nici tare, cat sa stea pe lingura. Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt, fiindca fursecurile vor creste.


Le coacem in cuptorul preincalzit la foc mic pana devin aurii la suprafata. Cand fursecurile s-au racit se pun la topit, in baie de aburi, 200 g ciocolata cu 3 linguri de ulei si se glazureaza fursecurile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

31.12.2009, 20:09

ce frumos arata!cred ca si la gust sunt grozave.

miealex 1

02.01.2010, 14:35

Sunt excelente Teo! Cam asa a facut maica-mea cand i-am dus sa guste si ea Am zis ca, pe langa crema de zahar ars, asta va deveni reteta traditionala de Craciun/An nou

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 00:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere