Fursecuri glazurate cu ciocolata

de Georgiana78 in Prajituri, 27 Feb 2013 | 2638 vizualizari

 

Sunt foarte fragede si aromate mai ales daca se consuma a doua zi!
La mine numai a grilaj de ciocolata nu seamana pt ca a fursecurile mele au fost glazurate de fetitele mele...eu zic ca sunt frumoase, nu?!?!?!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt/untura
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • esenta vanilie si portocala(lamaie)
  • ciocolata cu lapte 100 gr topita cu 30 ml frisca lichida nebatuta
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri glazurate cu ciocolata:

- amestecam toate ingredientele lichide la mixer


- incorporam faina cu o lingura


- punem cu un pos sau cu lingurita cum am facut eu din lipsa de timp aluat in tava tapetata cu hartie copt


- dam tava la cuptor la foc mediu pentru 10-15 min pana se rumenesc pe margine


- se topeste ciocolata cu frisca lichida pe foc, apoi se toarna calda cu o lingura ca un grilaj peste fursecuri asa cum le-am scos din cuptor


- se lasa sa se intareasca ciocolata si sunt gata de servit cu mare pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri glazurate cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Georgiana78 1

28.02.2013, 12:49

TAB1TA, cred ca merge si cu cacao si margarina.....

- TABITA - 1

28.02.2013, 12:52

Multumesc, voi incerca.

Georgiana78 1

28.02.2013, 13:17

Cu multa placere Tab1ta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Oreo de casa