Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde

de katty in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 1778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+pentru presarat
  • 100 g malai
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 120 gr unt topit+pentru uns
  • 80 gr branza telemea rasa
  • 40 gr cascaval ras
  • o mana frunze de ceapa verde tocate fin
  • 150 ml lapte batut
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde:

Intr-un castron amestecam ingredientele solide,branza si cascavalul rase fin, frunzele de ceapa verde tocate, untul topit si laptele batut. Amestecam bine compozitia. Daca mai este nevoie adaugam faina sau lapte batut pana obtinem o compozitie legata, care nu se lipeste de maini. Pe un blat presaram putina faina si intindem compozitia cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la o grosime de aproximativ 1/2 cm. Cu un disc de metal sau cu un pahar taiem aluatul. Punem discurile intr-o tava pe hartie de copt. Ungem discurile cu unt topit, presaram putina sare si piper negru. Dam tava la cuptorul preincalzit , la foc mediu pana se rumenesc usor.Le servim calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

Raluca57 1

28.02.2016, 21:46

Le-am făcut, sunt minunate. Nu am avut lapte batut și am folosit iaurt. Delicioase!!!!!!

katty 1

28.02.2016, 22:50

Raluca, ma bucur sa aflu ca le-ai incercat si au fost pe placul tau.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat