Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde

de katty in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 1376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+pentru presarat
  • 100 g malai
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 120 gr unt topit+pentru uns
  • 80 gr branza telemea rasa
  • 40 gr cascaval ras
  • o mana frunze de ceapa verde tocate fin
  • 150 ml lapte batut
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde:

Intr-un castron amestecam ingredientele solide,branza si cascavalul rase fin, frunzele de ceapa verde tocate, untul topit si laptele batut. Amestecam bine compozitia. Daca mai este nevoie adaugam faina sau lapte batut pana obtinem o compozitie legata, care nu se lipeste de maini. Pe un blat presaram putina faina si intindem compozitia cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la o grosime de aproximativ 1/2 cm. Cu un disc de metal sau cu un pahar taiem aluatul. Punem discurile intr-o tava pe hartie de copt. Ungem discurile cu unt topit, presaram putina sare si piper negru. Dam tava la cuptorul preincalzit , la foc mediu pana se rumenesc usor.Le servim calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

Raluca57 1

28.02.2016, 21:46

Le-am făcut, sunt minunate. Nu am avut lapte batut și am folosit iaurt. Delicioase!!!!!!

katty 1

28.02.2016, 22:50

Raluca, ma bucur sa aflu ca le-ai incercat si au fost pe placul tau.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Poienita cu ciuperci