Fursecuri "Sărutul Sultanului"

de elucubratiiculinare in Prajituri, 27 Iun 2012 | 4420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 50 gr nuca macinata,
  • 50 gr alune macinate,
  • 50 gr curmale taiate marunt,
  • coaja de la o portocala taiata cubulete,
  • 100 gr ciocolata menaj,
  • 100 gr stafide,
  • 150 gr faina,
  • un pachet zahar vanilat,
  • un pachet praf de copt,
  • un praf de scortisoara,
  • 1-2 cuisoare,
  • esenta rom.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Sărutul Sultanului":

Se amesteca oualele cu zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul pentru minim 15 minute. Intre timp se adauga un varf de cutit de scortisoara, cuisoarele pisate cu un pic de zahar, esenta de rom. Se adauga si curmalele, coaja de portocale, alunele si miezul de nuca, ciocolata rasa si stafidele. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt. Se pun cu o lingurita, din compozitia obtinuta, gramajoare pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se pun la distanta mare una de alta (distanta de ~ de 3 cm). Se coc la foc mic.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Sărutul Sultanului"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

iri_iri 1

28.06.2012, 05:26

ffff bune la cafea

Sim0na 1

28.06.2012, 14:40

La favorite cu ea!! Sper totusi sa nu ma pupe nici un sultan

diaconta 1

28.06.2012, 14:49

Sim0;lasa sa ma pupe pe mine,ca nu-i suparare ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru