Fursecuri "Sărutul Sultanului"

de elucubratiiculinare in Prajituri, 27 Iun 2012 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 50 gr nuca macinata,
  • 50 gr alune macinate,
  • 50 gr curmale taiate marunt,
  • coaja de la o portocala taiata cubulete,
  • 100 gr ciocolata menaj,
  • 100 gr stafide,
  • 150 gr faina,
  • un pachet zahar vanilat,
  • un pachet praf de copt,
  • un praf de scortisoara,
  • 1-2 cuisoare,
  • esenta rom.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Sărutul Sultanului":

Se amesteca oualele cu zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul pentru minim 15 minute. Intre timp se adauga un varf de cutit de scortisoara, cuisoarele pisate cu un pic de zahar, esenta de rom. Se adauga si curmalele, coaja de portocale, alunele si miezul de nuca, ciocolata rasa si stafidele. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt. Se pun cu o lingurita, din compozitia obtinuta, gramajoare pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se pun la distanta mare una de alta (distanta de ~ de 3 cm). Se coc la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Sărutul Sultanului"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

28.06.2012, 05:26

ffff bune la cafea

Sim0na 1

28.06.2012, 14:40

La favorite cu ea!! Sper totusi sa nu ma pupe nici un sultan

diaconta 1

28.06.2012, 14:49

Sim0;lasa sa ma pupe pe mine,ca nu-i suparare ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ovaz