Fursecuri spirala

de anca_rm in Dulciuri, 30 Iul 2015 | 1247 vizualizari

 

Aceasta este o reteta simpla de fursecuri aromate . Se pot folosi aromele dorite de voi . Eu am folosit lamaie si dulceata de trandafiri.
Sunt mai bune daca stau cateva zile , dar la mine nu au apucat sa se fragezeasca .


Va rog sa scuzati pozele pentru ca sunt facute cu aparatul stricat:D

 

INGREDIENTE

  • -300 gr faina
  • -4 linguri zahar brut
  • -150 gr unt sau margarina
  • -20 gr cacao
  • -coaja de la o lamaie si sucul de la ea
  • -1 lingura dulceata de trandafiri
  • -1/4 bicarbonat de sodiu
  • -praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirala:

Avem nevoie de doua vase


Faina o impartim egal in cele doua vase , la fel bicarbonatul , untul ,zaharul (pudra de preferinta), sarea si zeama de lamaie. Intr-un vas punem coaja razuita de lamaie ,iar in vasul al doilea cacao si dulceata de trandafir .


Eu am optat pentru a folosi zahar pudra ca sa nu ramana cristale intregi , asa ca am rasnit zaharul brut pana a avut finetea dorita de mine.


Framantam ingredientele din fiecare vas si le punem la frigider in folie pentru jumate de ora.


Ungem cu ulei foarte putin masa de lucru si intindem separate cele doua bile de aluat . Apoi le punem una peste alta , rulam foile strans . Cu un cutit bine ascutit taiem rondele cam de 0.5 cm si asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.


Coacem fursecurile la foc potrivit (180grade) cam 25 minute .


Cand sunt reci le asezam intr-o cutie metalica si le punem la pastrat pana a doua zi.



 

TIPS-URI

1

adaugati aromele preferate : rom ,scortisoara , vanilie etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

30.07.2015, 21:50

Mmm, tare imi plac biscuitii!

Bya Ralu 1

01.08.2015, 16:57

ce fain arata

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:31

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de post cu cacao