Fursecuri spirala

de anca_rm in Dulciuri, 30 Iul 2015 | 4631 vizualizari

 

Aceasta este o reteta simpla de fursecuri aromate . Se pot folosi aromele dorite de voi . Eu am folosit lamaie si dulceata de trandafiri.
Sunt mai bune daca stau cateva zile , dar la mine nu au apucat sa se fragezeasca .


Va rog sa scuzati pozele pentru ca sunt facute cu aparatul stricat:D

 

INGREDIENTE

  • -300 gr faina
  • -4 linguri zahar brut
  • -150 gr unt sau margarina
  • -20 gr cacao
  • -coaja de la o lamaie si sucul de la ea
  • -1 lingura dulceata de trandafiri
  • -1/4 bicarbonat de sodiu
  • -praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirala:

Avem nevoie de doua  vase

Faina o impartim egal in cele doua vase , la fel bicarbonatul , untul ,zaharul (pudra de preferinta), sarea si zeama de lamaie. Intr-un vas punem coaja razuita de lamaie ,iar in vasul al doilea cacao si dulceata de trandafir .

Eu am optat pentru a folosi zahar pudra ca sa nu ramana cristale intregi , asa ca am rasnit zaharul brut pana a avut finetea dorita de mine.

Framantam ingredientele din fiecare vas si le punem la frigider in folie pentru jumate de ora.

Ungem cu ulei foarte putin masa de lucru si intindem separate cele doua bile de aluat . Apoi le punem una peste alta , rulam foile strans . Cu un cutit bine ascutit taiem rondele cam de 0.5 cm si asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem fursecurile la foc potrivit (180grade) cam 25 minute .

Cand sunt reci le asezam intr-o cutie metalica si le punem la pastrat pana a doua zi.

 

 

TIPS-URI

1

adaugati aromele preferate : rom ,scortisoara , vanilie etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirala" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de post cu cacao