Fursecuri spirala martisor

de -Miti- in Dulciuri, 1 Mar 2015 | 882 vizualizari

 

Am vrut sa asteptam martisorul si cu ceva dulce, de aceea am facut aceste fursecuri. Le puteti face si sub forma de snur.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie sau un zahar vanilat
  • 250 gr faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • varf de cutit de sare
  • colorant alimentar rosu sau zeama stoarsa de sfecla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirala martisor:

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi.


Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de modelat.


Se imparte aluatul in doua. Una dintre parti se amesteca cu colorantul rosu sau cu zeama de sfecla. La inceput puneti doar putin si adaugati treptat daca mai e nevoie.


Se intind doua foi de marime egala, se pun una peste cealalta si se ruleaza. Se pune rulada la frigider pentru o ora. Se pot lasa mai mult la frigider si ii pregatiti cand aveti timp.


Preincalzim cuptorul. Se ia rulada si se taie felii de marimea dorita si se pun in tava.


Se coc la cuptor 10-15 minute. Cand se vor raci se vor mai usca putin. Daca le vreti mai moi, le lasati mai putin. Se vor mai inmuia cand vor sta la pastrat in cutie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirala martisor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

noiinbucatarie 1

01.03.2016, 12:24

ce frumusele

-Marius- 1

02.03.2016, 12:09

Geanina87 1

02.03.2016, 12:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Ciupercute