Fursecuri ''Zambiti va rog ''

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 3053 vizualizari

 

Avem untura, avem...avem smantana, avem, avem nuci, avem... avem gem, avem,atunci bagam fursece.....:))))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 150 g smantana grasa 35% grasime
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 1 plic cu finesse vanille bourboun Dr. Oetker
  • 670 g faina + faina pentru blatul de lucru
  • Umplutura
  • gem de prune
  • nuca macinata
  • Pentru decupat
  • cuter Smiley
Portii: 48
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ''Zambiti va rog '':

MAi intai pregatim ingredientele, sa fie la temperatura camerei. Intr-un castron punem untura, zaharul pudra, vanilia bourbon si ouale, amestecam bine, apoi adaugam , nuca, smantana si praful de copt. La final incorporam faina si incepem sa framantam ( daca mai este nevoie mai adaugam faina) mie mi-a fost suficienta 670 g de faina. Obtinem un aluat nu foarte tare, dar care ne permite sa-l intindem si sa taiem forme din el. Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa de cca 3 mm, apoi cu ajutorul cuterului decupam o parte plina si una in care sa avem ochi si gura. Asezam in tava de la cuptor , tapetata cu hartie de copt formele decupate, dam tava la cuptorul preincalzit la 180 g, apoi reducem spre mic focul, lasam cam cca 10-15 min, le urmarim ca se coc foarte repede, decat s ariscam s ale bronzam ne uitam la ele si le verificam. Cand incep sa se rumeneasca sunt gata. Le lasam sa se raceasca apoi le umplem cu un amestec de gem de prune si nuca macinata, apoi le dam un praf de zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ''Zambiti va rog ''" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute