Fursecuri ''Zambiti va rog ''

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 626 vizualizari

 

Avem untura, avem...avem smantana, avem, avem nuci, avem... avem gem, avem,atunci bagam fursece.....:))))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 150 g smantana grasa 35% grasime
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 1 plic cu finesse vanille bourboun Dr. Oetker
  • 670 g faina + faina pentru blatul de lucru
  • Umplutura
  • gem de prune
  • nuca macinata
  • Pentru decupat
  • cuter Smiley
Portii: 48
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ''Zambiti va rog '':

MAi intai pregatim ingredientele, sa fie la temperatura camerei. Intr-un castron punem untura, zaharul pudra, vanilia bourbon si ouale, amestecam bine, apoi adaugam , nuca, smantana si praful de copt. La final incorporam faina si incepem sa framantam ( daca mai este nevoie mai adaugam faina) mie mi-a fost suficienta 670 g de faina. Obtinem un aluat nu foarte tare, dar care ne permite sa-l intindem si sa taiem forme din el. Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa de cca 3 mm, apoi cu ajutorul cuterului decupam o parte plina si una in care sa avem ochi si gura. Asezam in tava de la cuptor , tapetata cu hartie de copt formele decupate, dam tava la cuptorul preincalzit la 180 g, apoi reducem spre mic focul, lasam cam cca 10-15 min, le urmarim ca se coc foarte repede, decat s ariscam s ale bronzam ne uitam la ele si le verificam. Cand incep sa se rumeneasca sunt gata. Le lasam sa se raceasca apoi le umplem cu un amestec de gem de prune si nuca macinata, apoi le dam un praf de zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ''Zambiti va rog ''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

07.11.2016, 10:09

Tu zambareata tu , ce fursecuri faine ai facut

Constelatialeu 1

07.11.2016, 23:24

Multumesc dragutilor !

RuxyRux 1

08.11.2016, 00:29

Am zambit! Perfecteeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sekerpare - fursecuri insiropate