Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado

de katty in Fusilli, 25 Ian 2020 | 1840 vizualizari

 

Un preparat de post foarte consistent si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste fusilli tricolore
  • 400 gr broccoli congelat
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 100 gr masline
  • 2 bucati avocado
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • 5-6 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper megru macinat
  • busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado:

Punem pastele la fiert intr-un vas cu apa sarata clocotita dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt  al dente le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam la racit.Intr-o tigaie punem 1-2 linguri de ulei de masline si cand e incins punem broccoli, apoi ardeiul gras taiat fasii. Adaugam sare, piper negru macinat si putin busuioc. Agitam tigaia din cand in cand astfel incat legumele sa se inmoaie uniform. Le dam jos cand s-au inmuiat usor, fara a-si pierde forma. Adaugam legumele peste paste,adaugam si maslinele si amestecam usor. Pentru sosul de avocado  il taiem in jumatati si scoatem miezul intr-un vas nemetalic. Punem zeama de lamaie si zdrobim miezul, apoi il frecam cu uleiul de masline ramas(3-4 linguri), sare si piper . Servim pastele cu sos de avocado.

TIPS-URI

1

pentru ca pastele lasate la racit sa nu se lipeasca, puteti adauga 1 lingurita de ulei peste ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si legume