Fusilli cu piept de pui

de botcrina in Fusilli, 6 Feb 2014 | 3268 vizualizari

 

Pastele sunt întotdeauna preferatele mele şi ale întregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 g paste fusilli
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 200 ml suc de roşii
  • 100 g pastă de legume din producţia proprie (morcov, pătrunjel, ceapă, bulion)
  • sare, piper după gust
  • pătrunjel pentru decor
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui:

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin.


Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi o punem peste legume la sotat.


Când s-a rumenit puţin stingem cu apă, adăugăm pasta de legume şi sucul de roşii şi lăsăm la fiert, potrivim de sare şi piper.


Până se pregăteşte carnea, punem apă la fiert şi pregătim pastele.


După ce s-au fiert pastele le scoatem într-o strecrătoare şi le spălăm cu apă rece pentru a nu se lipi.


La final asanblăm astfel: pe o farfurie punem paste apoi sosul lasat de la carne cu legume şi bucăţile de piept de pui.


Decorăm cu frunzuliţe de pătrunjel.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de paste

2

se poate pregăti şi cu alt tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

07.02.2014, 08:56

imi plac mult

botcrina 1

07.02.2014, 20:00

babi5 1

13.12.2014, 21:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carnati cu spaghete in sos rapid de rosii si busuioc