Fusilli cu rosii si usturoi

de kamy in Fusilli, 15 Oct 2010 | 4999 vizualizari

 

asta am mancat eu azi (numai eu),cica e chiar o reteta la italieni....dar zau ca nu am stiut!!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de punga de fusilli
  • 3 rosii(eu am pus vreo 30 de alea mici,mici de la "mosie")
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc       
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu rosii si usturoi:

Am pus pe foc o oala de 4l cu apa sare si putin ulei.Cand a dat apa in clocot,am pus pastele si le-am fiert dupa instructiuni.

In 4 lg de ulei am calit f putin,2 catei de usturoi peste care am pus rosiile decojite si taiate marunt,am lasat la foc mic pana a scazut sosul(dar sa nu fie foarte scazut) si am adaugat ceilalti 2 catei de usturoi pisati ,sare si busuiocul taiat marunt.

Am scurs pastele,le-am pus intr-un vas si sosul obtinut,peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste fusili cu ton, salata si rosii