Paste cu carnati gratinate

de daniastefania in Fusilli, 23 Aug 2015 | 1649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirale
  • 2 carnati
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 500 ml sos de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • 300 gr cascaval ras
  • Sare
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati gratinate:

Punem pastele la fiert, in apa clocotita cu sare. Le fierbem al dente. Apoi le scurgem. Carnatii ii prajim, pe ambele parti, in putin ulei, apoi ii taiem rondele. In putin ulei calim ceapa si usturoiul, tocate marunt.


Dupa ce s-au calit si s-au inmuiat, adaugam sosul de rosii, zaharul si sare. Lasam sa dea un clocot, luam de pe foc si adaugam jumatate din cascavalul ras. Amestecam bine si adaugam pastele si rondelele de carnati. Punem compozitia intr-o tava de cuptor unsa cu unt.


Deasupra presaram restul de cascaval ras. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C 15 minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit carnati ardelenesti cu sunca, dar puteti folosi carnatii care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

24.08.2015, 14:41

Xandrinne 1

25.08.2015, 16:28

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste, sunca si maioneza