Paste cu carnati gratinate

de daniastefania in Fusilli, 23 Aug 2015 | 2324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirale
  • 2 carnati
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 500 ml sos de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • 300 gr cascaval ras
  • Sare
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati gratinate:

Punem pastele la fiert, in apa clocotita cu sare. Le fierbem al dente. Apoi le scurgem. Carnatii ii prajim, pe ambele parti, in putin ulei, apoi ii taiem rondele. In putin ulei calim ceapa si usturoiul, tocate marunt.


Dupa ce s-au calit si s-au inmuiat, adaugam sosul de rosii, zaharul si sare. Lasam sa dea un clocot, luam de pe foc si adaugam jumatate din cascavalul ras. Amestecam bine si adaugam pastele si rondelele de carnati. Punem compozitia intr-o tava de cuptor unsa cu unt.


Deasupra presaram restul de cascaval ras. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C 15 minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit carnati ardelenesti cu sunca, dar puteti folosi carnatii care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

24.08.2015, 14:41

Xandrinne 1

25.08.2015, 16:28

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste, sunca si maioneza